Underbara Rebell<3

Hej på er!
Hann inte skriva igår, var helt slut efter träningen.
Men ja, Rebell vilade ju ändå igår så fanns ju inte jättemycket att skriva.
Men idag var vi igång igen, jag fick åka hem en tidigare från praktiken, bästa chefen!
Så jag cyklade upp till stallet och hjälpte Ronja, lite markarbete stod på schemat!
Byggde två övningar, såhär:
rhg
Grymma talanger i Paint där då ;)
nej men det får ni ha överseende med!
Först så travade hon i en åtta över de tre upphöjda travbommarna, bytte varv efter varje gång över bommarna. Både Ronja och Rebell skötte sig riktigt fint, först tyckte Rebell att skuggorna vid bommarna var lite läskiga, men när han insåg att de bara var skuggor så arbetade han riktigt fint, fin form över bommarna och i varje varvbyte.
Sedan gick vi över på galoppövningen, där det först var en galoppbom, litet kryss, sedan 15-15,5 meter (4 galoppsprång för Rebell) Detta var lite knepigare, då det gällde att komma rätt på den första bommen för att komma rätt på sista, men det löste dom riktigt fint! Rebell tyckte det var superkul att hoppa, och hoppade som att hindret var 90 cm när det i själva verket var 30-40 cm -.- bra där Rebell! Sedan bytte vi varv och körde först bom, 4 galoppsprång, hopp, galoppbommen. Detta var lite knöligare, Rebell ville gärna dra på mot hindret och gör han det så blir det knöligt med galoppbommen precis efter. Men efter ett tag blev det riktigt fint, och då fick Ronja testa att lägga in tre ist för fyra galoppsprång och se vad som hände. Han hoppade givetvis av efter 3, han var för nära för ett till, men det blev ett låååångt hopp xD Hahaha, det var mest för att hon skulle se hur det går om man inte går på rätt galoppsprång. Hade hindret varit högre hade han förmodligen vägrat eller rivit, han är inte dumdristig Rebell. Sedan fick hon testa på fem galoppsprång, vilket inte alls gick för sig, utan det vart travar-trav och hopp! Ofta hoppar han bättre ur trav, vad konstigt ;) Ne men hans taxering blir bättre ur trav än ur galopp.

Synd att det var mörkt ute, kan inte fota ridning då, för han var så underbart fin!
Imorn blir det nog dressyrpass, beror på tror jag.
sdgngw
Bild från ett dressyrpass där han var helt UNDERBAR, och ja, jag red barfota xD Bra förebild eller vadå?
Haha jag är lite för trött och flummig för att blogga seriöst, vi får hoppas att Erica kan få ihop något mer seriöst än jag lyckats med nu xD
Kram på er!!
Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0